مطالعات او بیشتر در حوزه استارتاپها و بیزنس بوده است و اولین ایده و شروع کاری استارتاپی وی بیزینس دورکاری با نام “مند” بوده است و تا به اکنون در استارتاپهای دیگری نیز فعالیت داشته است.
به گزارش پایگاه خبری فرنام، آنیتا علیخانی ،پژوهشگر و محقق ، متولد ۱۳۸۰/۰۹/۲۵، دیپلم خود را در مدرسه شهید مهدوی گذراند و در حال حاضر دانشجوی مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف میباشد.
پدر آنیتا علیخانی از پزشکان موفق و محبوب میباشد و آنیتا علیخانی همچنین صاحب یک مادر نمونه در عرصه خانه داری است.
آنیتا علیخانی دوران کودکی بسیار آرامی داشت و دوران بازی و سرگرمی خود را بیشتر با اقوام خود سپری کرده است و او از همان ابتدا بیشتر سرگرم بازیهای تک نفره به خصوص بازی فکری پازل بوده است.
این پژوهشگر فعال در دوران کودکی خود علاوه بر علاقه به رشته بسکتبال، همیشه به دنبال این بوده است ماجراجوییهای خاصی هم برای وسایل بازی دور و اطرافش از خود نشان دهد، عاشق بررسی کردن و علل ایجاد وسیلهها بوده است.
وی علاقه مند به ساختن و از بچگی عاشق حرفههای نجاری و مکانیک بوده است و ساختن خونههای کوچک آجری و بررسی نرم افزارهای لپ تاپ، بخشی از ذهنیت خلاق دوران کودکی وی را شکل داده است.
آنیتا علیخانی به درس ریاضی و دروس غیر حفظی علاقه زیادی داشت به خصوص مبحث گسسته را بیشتر میپسندیده است.
مطالعات او بیشتر در حوزه استارتاپها و بیزنس بوده است و اولین ایده و شروع کاری استارتاپی وی بیزینس دورکاری با نام “مند” بوده است و تا به اکنون در استارتاپهای دیگری نیز فعالیت داشته است.
این پژوهشگر فعال به افرادی که هدفشان برای موضوع پروژه و کارهای مهم است را علاقه دارد با اینگونه افراد وارد همکاریهای مشترک شود.
تولید برق و آب با سوخت زبالههای زیست توده و بازیافت زبالهها دیگر پروژه این جوان نخبه کشور بود و این ایده از در دوران مدرسه در پایه دهم آنیتا علیخانی برای ارائه پروژه بین المللی کلید خورد.
وی با استفاده از مقالات اینترنت و انجام یکسری تحقیقات توانست دستگاهی را طراحی کند تا زبالههای زیست توده را تجزیه تا ثمره آن به آب و برق تبدیل شود.
خورد کردن زباله با هر زباله زیست توده و نشان دادن سیستم اتوماسیون برای بررسی هر آنچه که وارد شده است و نشان دادن سوخت و نوع درجه و اشتعال آن با سوخت از مزایای این دستگاه اختراع شده است.
آنیتا علیخانی روحیه کمال گرایی خود را آنگونه در مبحث اختراعات مفید صد درصد نمیداند و معتقد است در مبحث پژوهش و اختراعات باید کمال گرایی کنترل شده باشد تا هدف و تارگت رئال و مثمر ثمر و جهت دار پیش رود.
وی در جشنواره دانش آموزی تبیان توانست طرح خود را به همراه سنسور آلودگی هوایی که خود ساخته بود تا گواهی باشد بر آن که هیچ سوخت خطرناکی تولید نمیشود مطرح و در همان جشنواره توانست مقام نخست را در حوزه مهندسی کسب کند.
وی با توجه به رشته ای که در دانشگاه شریف میخواند در حال حاضر بیشتر علاقه مند به استارتاپهای نرم افزای است اما روحیه آنیتا علیخانی در کنار مرتبط بودن با رشته تحصیلی رو آوردن به کارهای یدی و مبحث مکانیک است.
رمز موفقیت دختر پژوهشگر موفق کشور؛ یادگیری در هر موقعیت، پذیرش ندانستن و یادگیریهای مداوم و آموزشهای مستمر، اعتقاد به داشتن هم افزایی و تیم گرایی میباشد.
مهندس علیخانی ضمن تشکر از همه افرادی که به وی کمک کرده اند تشکر ویژه از خانواده خود داشتند.