به گزارش فرنام نيوز، مهندس علیرضا سعیدی مدیریت شرکت معدن فراور امداد به اهداف و سیاستهای این مجموعه در گفت وگو با خبرنگار ما و تصریح کرد: اهداف و سیاست ها به دو دسته سیاست های کوتاه مدت و طولانی مدت تقسیم می گردد سیاست های کوتاه مدت مبتنی بر حفظ سرمایه های انسانی، ماشین آلاتی و دارایی های شرکت است و سیاستهای بلند مدت در راستای افزایش تعداد معادن بزرگ سوده و استفاده بهینه از باطله های برجا مانده معادن قدیمی و گام های اساسی در جهت پرهیز از خام فروشی و ارائه محصولات فرآوری شده سنگ در بازارهای داخلی و خارجی است که ضمن جلوگیری از خروج ارز باعث اشتغال آفرینی دانش بنیان و بومی سازی فناوریهای حوزه فرآوری سنگ در کشور می شود.
سعیدی به تغییر رویکرد فرم قرارداد های معدنکاری از حالت رویالیته به درصدی اشاره کرد و گفت: به دلیل عدم توانایی فروش پیمانکاران، تورم بازار ،عدم اقبال و تمایل عمومی احداث ساختمان های خصوصی، قرارداد های درصدی تا حد آرمانی ۷۰ درصد سهم معدن فرآور امداد و ۳۰ درصد سهم پیمانکار، تنظیم شده است و در صورت عقد قرارداد به صورت رویالیته، بالاتر از کمیسیون معاملات شرکت، انجام گردیده است.
این امر از طریق به دست گرفتن بازرگانی سنگهای کوپ و بریده و تفاهم نامه هایی با شرکتهای دولتی بزرگ در حوزه مسکن ملی و یا تعاونیهای مسکن سازی انجام شده است.
وی وصول کلیه چک های معوقه و پاس نشده طولانی مدت را اینگونه بیان کرد: این مهم از طریق تهاتر با سنگ فراوری شده کارخانجات بدهکار به شرکت، با قیمت تعیین شده واحد بازرگانی، و تامین بخشی از سنگ های مسکن مددجویی جهت ارسال به استان های متقاضی صورت گرفته است.
مدیریت شرکت معدن فراورد امداد به اجرای کامل مفاد قرارداد معدن کاری فی مابین شرکت و پیمانکاران آتشکوه و حاجی آباد اشاره کرد و گفت: بر اساس مفاد قرارداد ،ضبط سنگهای منطقه 6 و 8 غربی حاجی آباد به ترتیب 20000 و 15000 تن به نفع معدن فرآور امداد صورت گرفته است و قراردادهای پیمانکاران معدنکار به طوری که متعهد شوند هر ۶ ماه بارگیری و تسویه چک ها را انجام دهند اصلاح گردیده است .
همچنین ضبط کلیه سنگهای درجه نشده کف معدن پس از سپری شدن مدت قرارداد و برخی موارد دیگر در اصلاح قراردادها منظور گردیده است.
این مدیر ارزشی عقد قرارداد باطله برداری آتشکوه با شرکت بهین سنگ پایا را اینگونه بیان کرد: باطله های معادنی که طی 12 تا 20 سال گذشته پس از قواره کردن سنگها در کنار معدن انباشته شده بود، به دمپ غربی و شرقی منتقل گردید این قرارداد با قیمت سال 1398 از قرار تنی 20000 تومان به منظور بارگیری و حمل باطله های معدن آتشکوه به دمپ های اصلی شرقی و غربی، با شرکت بهین سنگ پایا ، عقد گردید.
بابت کارکرد ماشین آلات این شرکت طی صورت وضعیت ماهیانه ابتدا با ۱۲ میلیارد تومان چک و سپس از بین سنگهای باطله با کارشناسی واحد بازرگانی تسویه خواهد شد. ضمناً شرکت معدن فرآور امداد تاکنون ۱۰ میلیارد تومان از قبل لاین کردن سنگهای باطله در همین قرارداد سود کرده است.
بدین ترتیب با اجرای روش معدن کاری اصولی در معدن آتشکوه، معادن جدید مدفون زیر باطله های انباشته شده، نیز سربرآورده و آماده بهره برداری شده است. سینه کارهای معدن مرمریت مشکی و طوسی و همچنین مناطق ، 6 و9 و 4 تراونیکس به منظور واگذاری به پیمانکار ذیصلاح در آتشکوه راه اندازی و اضافه گردید.
وی به راه اندازی و اورهال موقت کارخانجات امکو ( فرآوری سنگ درساوه و محلات) اشاره کرد و گفت: کارخانه محلات به صورت دستمزدی با خلعیت پیمانکار متری بری و استخدام پرسنل متخصص راه اندازی شد که پس از طی پروسه برونسپاری، به پیمانکار ذیصلاح واگذار خواهد شد.
به همین منوال،کارخانه ساوه نیز ، توسط پرسنل مجرب، راه اندازی گردیده و تا پایان سال جاری به پیمانکار ذیصلاح، واگذار خواهد شد.
تامین خوراک کوپ ورودی برعهده معدن فرآور امداد خواهد بود در مقابل حقوق پرسنل و هزینه های استهلاک کارخانجات شامل رزین، کفشک، لوازم مصرفی توسط پیمانکار تامین می شود و نهایتا سنگ فرآوری شده به صورت درصدی تقسیم می گردد.
سعیدی به مبحث تشریح بازرگانی پرداخت و خاطرنشان کرد: بازرگانی داخلی ازطریق درآمد حاصل از فروش سنگ تراروتن و مرمریت بصورت کوپ در معادن و بریده در کارخانجات ساوه و محلات است.
سنگهای فرآوری شده به جز تراورتن در هلدینگ های مختلف ساختمانی و پروژه های مسکن ملی مثل ایجاد محیط، سامان محیط، و پروژه های مسکونی هلدینگ عمران مجتمع اقتصادی کمیته امداد، پروژههای مسکونی ارتش، سپاه و نیروی انتظامی از طریق بازار سنگ غرب تهران ،کارخانجات شمس آباد تامین می گردد.
بازرگانی خارجی(صادرات)مربوط به بازاریابی در حوزه صادرات میشود که توسط مدیر عامل محترم هلدینگ معدن(مهندس معمار)، درکشور عمان پیگیری شده است ودر سایر کشورها همچون عراق،سوریه وحوزه cis (روسیه ومشترک المنافع) ازطریق تهاتر چوب درحال پیگیری است.
این تولید کننده در پایان به طور کامل به مواردی اشاره کرد و افزود: در راستای سیاستهای بلند مدت: تلاش برای چابک سازی، توسعه و تعالی سازمانی در اخذ پروانه های بهره برداری معادن بزرگ سودده در استان مرکزی معدن b4 عباس آباد و سایر استان های غنی معدنی کشور به صورت شرکت در مزایدات مختلف دولتی انجام شده است .
بدلیل پایان عمر معادن حاجی آباد و آتشکوه در دو سال آینده، لزوم راه اندازی کارخانجاتی پیرامون استفاده از باطله های این معادن اجتناب ناپذیر است.
تلاش برای احداث کارخانجاتی که سنگ فرش خیابانی، پله، زیر پله، جدول و محصولاتی که خوراک ورودی آن کارخانجات باطلهای زیر ابعاد مالون باشد. مثل کارخانه جدول بری حاجی آباد که مشتری های بسیار خوبی داشت. احداث سنگ شکن به منظور تولید سنگ ابعادی و یا پودر CaCo3 که خوراک ورودی کارخانجات سرامیک و کاشی، تولید رزین و … خواهد بود.
انجام فراخوان برای به کارگیری کارخانجات اطراف معادن محلات با شرایط تامین خوراک کوپ ورودی کارخانه و عقد قرارداد با شرایط درصدی از سنگ فرآوری شده مثل کارخانه ساتراپ. تعیین تکلیف معادن خارج استان مرکزی (مرمریت نفیس یزد، میرولی کرمان، تراورتن و مرمریت ماکو و معدن فلدسپات خواف) و پیگیری فنی، اداری و رساندن آنها به مرحله واگذاری به پیمانکار، امانی کاری و یا فروش پروانه بهره برداری.. بدین ترتیب سیاست کلی چنین خواهد بود که معادن مذکور فعاله و سنگ های فراوری حاصل از آن در همان استان برای تامین سنگ های مسکن مددجویی و یا سایر سفارشات موردنظر به فروش خواهد رسید.
احداث کارخانه تولید رزین از پودر تراورتن CaCo3 برای معادن تراورتن محلات تحت لیسانس های معتبر جهانی با طرح توجیهی مناسب استفاده از پروانه های بهره برداری معادن در جهت تامین ماشین آلات معدنی از طریق تسهیلات اعطایی سازمان های ذیربط و راه اندازی معادن خارج از استان مرکزی به منظور فروش سنگ فراوری شده در همان استان اخذ نمایندگی های مختلف مصالح ساختمانی مشابه سنگ به منظور تامین مصالح ساختمانی پروژه های بزرگ دولتی مسکن ملی خانه گستر و هلدینگ های مختلف ایجاد محیط، سامان محیط، هلدینگ عمران مجتمع اقتصادی تعاونی مسکن ارتش و سپاه و نیروی انتظامی قرارداد با گروه حرفه ای بازرگانی که دارای فروشگاه شوروم در خیابان شریعتی تهران باشد و پشتیبانی وبسایت امکو به منظور رونق و شناساندن برند امکو که امکان ارتباط آنلاین با کارخانجات امکو در ساوه، محلات و معادن شرکت را داشته باشند.
انجام سیاستهای تهاتر سنگ کوپ تراورتن با سنگ بریده مرمریت توسط کادر بازرگانی معدن فرآور امداد. تامین دفتر مناسب در شان شرکت معدن فرآور امداد در محلات که کادر معدن فرآور امداد در هر بخش بازرگانی، مالی، اداری، حراست، فنی و بهره برداری و اجرا بتوانند مستقل به فعالیتهای خود بپردازند.
هوشمندسازی معادن آتشکوه و حاجی آباد بطوریکه کلیه اطلاعات کرگیری چالهادر این معادن،تحت یک نرم افزارپردازش شده که بصورت یکجا قابل دستیابی خواهد بود. این هوشمند سازی از طریق شرکتهای دانش بنیان دانشگاه تهران در نمایشگاه minex ،پیشنهاد شده بود.
لازم به ذکر است فعالیت مجمع عالی اصتناد، بر پایه ساختاری تخصصی و یکپارچه ارائه شده از سوی بنیان فناوران و ایده پردازان، جهت تعامل و هم افزایی هدفمند میان مسئولین بلند پایه، مدیران ارشد ملی، نمایندگان خانه ملت، روسای تشکلها، صاحبان بنگاه های خصوصی در مسیر ایجاد تحول بنیادین و توسعه ی اقتصاد ملی و همچنین بهبود وضعیت اشتغال و معیشت مردمی می باشد.
یاد آور می گردد واژه ی «اصتناد» برگرفته از حروف ابتدای کلمات «اقتصاد،صنعت،تجارت،نوآوری ، اشتغال و دانش محور» می باشد.
eco.bfam.ir
پایان خبر